Салат «Кореянка» – безпрограшний варіант для примхливих гостей: 4 інгредієнти та 1 «коронний» продукт
Рецепт дуже смачного та ніжного салату


Якщо на 8 березня ви запланували посиденьки з подругами, то настав час дізнатись про рецепт, який приємно їх здивує. Поєднання компонентів створює феноменальний смак. Капуста, пікантна морква та куряче м’ясо – ідеальна компанія.
Змішайте кілька простих інгредієнтів і додайте апетитну заправку – ось і весь секрет неймовірного салату «Кореянка». Він точно здивує вас і ваших гостей.
Інгредієнти:
- 350 грамів – вареного курячого філе;
- 350 грамів – пекінської капусти;
- 250 грамів – моркви по-корейськи;
- 3 курячі – яйця;
- 60 грамів – волоського горіха;
- 3 столові ложки – соєвого соусу;
- Сіль і перець – на смак;
- Майонез – на смаку.
Для початку потрібно приготувати яєчні млинці. Збийте курячі яйця із сіллю до однорідності, а потім вилийте тонким шаром на сковорідку, змащену олією. Випікайте до готовності.
З яєць має вийти два тонкі омлети. Після цього їх потрібно загорнути в рулетики та нарізати тонкими смужками.
Куряче філе відваріть і дайте йому охолонути. Далі наріжте його дрібними шматочками. Солити м’ясо краще в процесі приготування.
Пекінську капусту потрібно нашаткувати, а горіхи злегка подрібнити ножем, але не до стану крихти – нехай шматочки будуть середнього розміру.


Далі потрібно змішати всі інгредієнти, додати горіхи та приправити все соєвим соусом, сіллю та спеціями.
У самому кінці додайте трішки майонезу, якщо заправки не вистачає. Повторно перемішайте та подавайте до столу.
Смачного!
Джерело: noviydoctor
Радіо Трек: НОВИНИ