Салат «Грибна шуба» - смакота, що з легкістю перевершує традиційну Шубу (РЕЦЕПТ)
Тут – ні грама майонезу, а смак нічим не гірший
Хочете салат без майонезу? Значить, вам треба «Грибна шуба». Її готують з йогуртовою заправкою і кропом. Це не просто неймовірно смачно, а ще й корисно!
Інгредієнти:
- печериці – 400 г
- картопля – 5 шт. (середні)
- малосольні огірки – 5-7 шт. (невеликі)
- яйця – 3 шт.
- натуральний йогурт – 1,5-2 склянки
- цибулина – 1-2 шт. (2 середні чи 1 велика)
- кріп – 1 пучок
- олія, сіль, перець – до смаку
- суха грибна заправка – якщо хочеться
Приготування:
Спершу відварюємо яйця, подрібнюємо окремо білок і жовток.
Відварену в мундирі картоплю натираємо на тертці. Огірки теж треба дрібненько нарізати, як і цибулю. Її обсмажуємо на олії разом із грибами.
Доки все смажиться, готуємо заправку: змішуємо йогурт і кріп, солимо й перчимо. Можна додати суху грибну заправку, якщо ви таке любите
Салат потрібно викладати шарами: картопля, гриби з цибулею, огірки, білок, картопля, жовток. Кожен шар змащуємо йогуртовою заправкою із кропом, а зверху все треба буде присипати зеленню (петрушкою або якоюсь іншою – собі до смаку)
Радіо Трек: НОВИНИ