Салат «Грибна шуба» - смакота, що з легкістю перевершує традиційну Шубу (РЕЦЕПТ)

Тут – ні грама майонезу, а смак нічим не гірший

Хочете салат без майонезу? Значить, вам треба «Грибна шуба». Її готують з йогуртовою заправкою і кропом. Це не просто неймовірно смачно, а ще й корисно!

Інгредієнти:

  • печериці – 400 г
  • картопля – 5 шт. (середні)
  • малосольні огірки – 5-7 шт. (невеликі)
  • яйця – 3 шт.
  • натуральний йогурт – 1,5-2 склянки
  • цибулина – 1-2 шт. (2 середні чи 1 велика)
  • кріп – 1 пучок
  • олія, сіль, перець – до смаку
  • суха грибна заправка – якщо хочеться

Приготування:

Спершу відварюємо яйця, подрібнюємо окремо білок і жовток.

Відварену в мундирі картоплю натираємо на тертці. Огірки теж треба дрібненько нарізати, як і цибулю. Її обсмажуємо на олії разом із грибами.

Доки все смажиться, готуємо заправку: змішуємо йогурт і кріп, солимо й перчимо. Можна додати суху грибну заправку, якщо ви таке любите

Салат потрібно викладати шарами: картопля, гриби з цибулею, огірки, білок, картопля, жовток. Кожен шар змащуємо йогуртовою заправкою із кропом, а зверху все треба буде присипати зеленню (петрушкою або якоюсь іншою – собі до смаку)

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook