Рисова локшина з креветками (РЕЦЕПТ)

Рисова локшина з креветками – проста, поживна і дуже смачна страва, яка урізноманітнить ваш домашній раціон під час посту.

Зрештою, її можна запропонувати і гостям. 

Інгредієнти:

  • креветки (неочищені) - 500 г
  • рисова локшина - 200-250 г
  • помідори у власному соку - 300 г
  • часник - 2 зубчики
  • зелень петрушки - 1 пучок
  • біле сухе вино - 100 г
  • оливкова олія - 2 ст. л.
  • сіль
  • червоний гострий перець (мелений) - 1 / 2 ч. л.

Креветки очистити і просушити серветкою. Зубчики часнику розчавити ножем. Помідори нарізати невеликими шматками і разом із соком залишити у посудині. Зелень петрушки посікти ножем. 

На розігріту сковорідку вилити олію і викласти часник з креветками. На середньому вогні смажити 2 хвилини, періодично помішуючи. Потім додати зелень петрушки, перемішати. Вилити вино і трошки потушкувати.

Далі додати помідори з соком, сіль і гострий перець. Все перемішати, накрити кришкою, тушкувати 4-5 хвилин.

Вміст сковорідки викласти до злегка підсоленої рисової локшини, яку приготувати завчасно за інструкцією, яка вказана на упаковці, і акуратно перемішати.

Рисова локшина з креветками готова.

Смачного!

Джерело: smachno.in.ua

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook