Рисова локшина з креветками (РЕЦЕПТ)
Рисова локшина з креветками – проста, поживна і дуже смачна страва, яка урізноманітнить ваш домашній раціон під час посту.
Зрештою, її можна запропонувати і гостям.
Інгредієнти:
- креветки (неочищені) - 500 г
- рисова локшина - 200-250 г
- помідори у власному соку - 300 г
- часник - 2 зубчики
- зелень петрушки - 1 пучок
- біле сухе вино - 100 г
- оливкова олія - 2 ст. л.
- сіль
- червоний гострий перець (мелений) - 1 / 2 ч. л.
Креветки очистити і просушити серветкою. Зубчики часнику розчавити ножем. Помідори нарізати невеликими шматками і разом із соком залишити у посудині. Зелень петрушки посікти ножем.
На розігріту сковорідку вилити олію і викласти часник з креветками. На середньому вогні смажити 2 хвилини, періодично помішуючи. Потім додати зелень петрушки, перемішати. Вилити вино і трошки потушкувати.
Далі додати помідори з соком, сіль і гострий перець. Все перемішати, накрити кришкою, тушкувати 4-5 хвилин.
Вміст сковорідки викласти до злегка підсоленої рисової локшини, яку приготувати завчасно за інструкцією, яка вказана на упаковці, і акуратно перемішати.
Рисова локшина з креветками готова.
Смачного!
Джерело: smachno.in.ua
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ