Риба з картоплею в горщечках

Сьогодні приготуємо неймовірно смачну рибу з картоплею в духовці.

Для цього нам знадобиться кілька глиняних горщиків, в них страва виходить більш ароматною і ніжною. Подають страву зазвичай у самих горщиках, попередньо трохи остудивши.

Інгредієнти

  • Філе хека 600 г.
  • Картопля 5-6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кріп 30 г.
  • Зелена цибуля 30 г.
  • Сіль 2-3 ч. л.
  • Спеції для риби за смаком.

Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Розкладаємо овочі по горщиках. Філе риби нарізаємо великими шматочками. Солимо й перчимо рибу за смаком, даємо 10 хвилин промаринуватися. Потім рибу теж кладемо у горщики. Картоплю нарізаємо середніми кубиками. Викладаємо поверх риби та трохи солимо, перчимо. Подрібнюємо кріп, зелену цибулю і посипаємо картоплю.

Заливаємо інгредієнти водою і накриваємо кришкою. Готуємо у духовці 35-40 хвилин. Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook