Риба з картоплею в горщечках
Сьогодні приготуємо неймовірно смачну рибу з картоплею в духовці.
Для цього нам знадобиться кілька глиняних горщиків, в них страва виходить більш ароматною і ніжною. Подають страву зазвичай у самих горщиках, попередньо трохи остудивши.
Інгредієнти
- Філе хека 600 г.
- Картопля 5-6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Кріп 30 г.
- Зелена цибуля 30 г.
- Сіль 2-3 ч. л.
- Спеції для риби за смаком.
Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Розкладаємо овочі по горщиках. Філе риби нарізаємо великими шматочками. Солимо й перчимо рибу за смаком, даємо 10 хвилин промаринуватися. Потім рибу теж кладемо у горщики. Картоплю нарізаємо середніми кубиками. Викладаємо поверх риби та трохи солимо, перчимо. Подрібнюємо кріп, зелену цибулю і посипаємо картоплю.
Заливаємо інгредієнти водою і накриваємо кришкою. Готуємо у духовці 35-40 хвилин. Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ