Риба з ананасами у томатному соусі (РЕЦЕПТ)

Святкова закуска

Пропонуємо спробувати рецепт дуже смачної холодної закуски.

Під ананасовим маринадом риба виходить пікантною та незвичною на смак. Страва прикрасить святковий стіл і неодмінно порадує ваших гостей. Для цього рецепта добре підійде філе нототенії або будь-якої іншої морської риби.

Інгредієнти

  • Філе риби 1,3 кг.
  • Консервовані ананаси 300 г.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Спеції за смаком.
  • Пшеничне борошно 150 г.
  • Олія 80 мл.
  • Бальзамічний оцет 1 ст. л.

Викладіть шматочки рибного філе в миску, посоліть, додайте спеції і перемішайте. Залиште в такому вигляді на 10 хвилин. Наріжте цибулю півкільцями.

Запанірувати рибу у борошні та обсмажити з двох сторін до готовності на середньому вогні.

Потім у цій же ж сковороді обсмажити цибулю до прозорості, додати шматочки ананаса і смажити без кришки 1,5-2 хвилини. Розвести кетчуп або томатну пасту склянкою кип'яченої води і залити цією сумішшю цибулю з ананасами.

Трохи солимо, перчимо і додаємо столову ложку бальзамічного оцту.

Доводимо соус до кипіння.

Готове філе порізати на порційні шматочки і викласти на дно форми у кілька шарів. Кожен шар поливати маринадом. Накрити фольгою і поставити у холодильник на ніч.

Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook