Риба з ананасами у томатному соусі (РЕЦЕПТ)
Святкова закуска
Пропонуємо спробувати рецепт дуже смачної холодної закуски.
Під ананасовим маринадом риба виходить пікантною та незвичною на смак. Страва прикрасить святковий стіл і неодмінно порадує ваших гостей. Для цього рецепта добре підійде філе нототенії або будь-якої іншої морської риби.
Інгредієнти
- Філе риби 1,3 кг.
- Консервовані ананаси 300 г.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 2 ст. л.
- Спеції за смаком.
- Пшеничне борошно 150 г.
- Олія 80 мл.
- Бальзамічний оцет 1 ст. л.
Викладіть шматочки рибного філе в миску, посоліть, додайте спеції і перемішайте. Залиште в такому вигляді на 10 хвилин. Наріжте цибулю півкільцями.
Запанірувати рибу у борошні та обсмажити з двох сторін до готовності на середньому вогні.
Потім у цій же ж сковороді обсмажити цибулю до прозорості, додати шматочки ананаса і смажити без кришки 1,5-2 хвилини. Розвести кетчуп або томатну пасту склянкою кип'яченої води і залити цією сумішшю цибулю з ананасами.
Трохи солимо, перчимо і додаємо столову ложку бальзамічного оцту.
Доводимо соус до кипіння.
Готове філе порізати на порційні шматочки і викласти на дно форми у кілька шарів. Кожен шар поливати маринадом. Накрити фольгою і поставити у холодильник на ніч.
Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ