Руду бестію Хюррем Султан мала грати зовсім інша відома акторка: як вона виглядає (ФОТО)

Відома турецька актриса могла б і не стати всесвітньою зіркою, якби не випадковість

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі могла б і не стати всесвітньою зіркою, якби не випадковість. Актрису хотіли замінити на іншу знаменитість у стрічці «Величне століття».

Єдиним актором, якого творці серіалу «Величне століття» обрали на роль одразу та ніколи не вагались, був Халіт Ергенч. Він у стрічці зіграв харизматичного Султана Сулеймана, а затвердили його на роль ще до того моменту, коли сценарій був повністю дописаний.

А ось усіх інших героїв серіалу обирали довго. На ролі пробувались найвідоміші турецькі актори, які вражають талантом. Зіграти Хюррем Султан Мер’єм Узерлі вдалось не одразу, її б могла замінити дружина красунчика Бурака Озчивіта, який, до слова, теж грав у серіалі.

Хто мав зіграти Роксолану

Фахріє Евджен, відома актриса кіно та телебачення з Туреччини, майже тримала у руках свою роль у телесеріалі «Величне століття».

Втім, режисери відчували, що зарано затверджувати героїню. Її становище залишалось невизначеним, аж поки не з’явилась Мер’єм Узерлі.

Евджен, хоч і була ідеальною претенденткою, все-таки не змогла втримати у своїх руках роль Роксолани.

 

Річ у харизмі Мер’єм Узерлі. Вона буквально відчула свою роль і продемонструвала, що варто того, аби стати відомою на весь світ.

Варто зазначити, що доля Фахріє Евджен склалась чудово. Хоч вона і не стала Хюррем Султан, змогла отримати ролі в інших популярних турецьких серіалах, які стали такими ж культовими, як і «Величне століття». Зокрема, Евджен зіграла у стрічці «Пташка співоча».

А Мер’єм Узерлі стала справжнім втіленням османської коханої. Глядачі та шанувальники і досі бачать у ній Хюррем Султан – настільки добре вдалось знаменитості зіграти на екранах свого персонажа.

Джерело: 1 хвилина

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook