Романчук тренуватиме рівненських плавців у басейні Фелпса (ФОТО)

У місті Федерал Вей, США

Плавців з Рівного хочуть відправити на тренувальні збори до США. Тренером команди може стати чемпіон Європи, призер Олімпійських ігор Михайло Романчук. Відповідні домовленості із керівництвом великого басейнового центру у місті Федерал Вей, штат Вашингтон, досяг під час робочого візиту до США міський голова Рівного Олександр Третяк.

 - В цьому місті є один з найбільших басейнових центрів для підготовки плавців. Зокрема, Майкл Фелпс постійно там тренувався.

 

Там добре знають нашого Михайла Романчука. Я домовився про те, щоб наші діти поїхали туди на тренування.

 

Тренування проведе Михайло Романчук, - повідомив в ефірі Радіо Трек Олександр Третяк.  

Як відомо, Майкл Фелпс - колишній американський плавець, єдиний в історії спорту 28-разовий призер Олімпійських ігор, 23-разовий олімпійський чемпіон, 8-разовий олімпійський чемпіон на одній Олімпіаді і 26-разовий чемпіон світу.

Фелпс вважається одним з найкращих спортсменів усіх часів. 

Михайло Романчук - срібний та бронзовий призер Олімпійських ігор 2020 року. Світовий рекордсмен.  В Укрінформі у серпні поточного року публікували статтю про Романчука де запитували його про Фелпса. Рівнянин так висловився про кумирів Романчук казав так:

 - Фелпс? У мене немає еталонів в плаванні - сам хочу ним стати.

До слова, Олександр Третяк повідомив, що досяг домовленостей і про тренувальні збори для рівненських футболістів. Деталі пообіцяли повідомити згодом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook