Рогалики з повидлом на звичайному тісті: швидко, смачно, легко приготувати (РЕЦЕПТ)

Один із кращих варіантів смаколиків до чаю

Це проста універсальна випічка, якою можна з легкістю нагодувати усю сім`ю. Їх можна приготувати з уже готового листкового тіста або ж, приготувавши власноруч дріжджове.

Утім, якщо не маєте натхнення довго возитися з тістом, то рогалики можна зробити й на універсальному бездріжджовому тістові. Випічка все одно виходить ароматною, пишною та м’якою.

 

Інгредієнти:

Для тіста:

  • олія – 90 мл
  • тепла вода – 100 мл
  • борошно – 300 г
  • розпушувач – 1 ч.л. (або дрібка соди)
  • цукор – 1 ст.л.
  • сіль

Для начинки:

готове повидло або яблука + цукор + вода

Приготування:

Змішуємо воду та олію, додаємо решту інгредієнтів й замішуємо тісто. Загортаємо у харчову плівку і залишаємо на пів години при кімнатній температурі.

Тим часом (якщо вирішили використовувати не готове повидло) нарізаємо дрібними кубиками яблука. Тушкуємо їх разом із цукром та водою до повного випарування вологи.

Готове тісто розкачуємо і ділимо на «язички». Викладаємо начинку і формуємо рогалики.

Випікаємо при температурі 180 градусів 30-35 хв.

Джерело: food.oboz

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook