Ризик гіпертонії можна знизити на 65%. Який напій слід пити на сніданок

Підвищений тиск є однією з головних причин смертності у світі

Лікарі мають протоколи щодо лікування гіпертонії й низку порад щодо її профілактики. Дослідження показало, що регулярне вживання зеленого чаю на сніданок знижує ризик розвитку гіпертонії на 65%.  

Науковці провели кілька досліджень, аби з’ясувати, які різновиди чаю мають позитивний вплив на показники кров’яного тиску, і два з них особливо корисні.

Зелений чай і улун чудове джерело поліфенолів  потужного антиоксиданту, який допомагає боротися з гіпертонією. 

Люди, які випивають принаймні по пів чашки зеленого чаю або улуну в день протягом року, знизили ризик розвитку гіпертонії на 46% проти тих, хто цього не робив. В тих, хто випивав понад дві з половиною чашки зеленого чаю в день, ризик розвитку гіпертонії знижувався на 65%.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: Medfactor

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook