Рівнянам пропонують здійснити мрії п'ятьох дітей

Які не можуть отримати того, чого потребують

У Рівному стартувала благодійна акція «Добро на Різдво». У рівненському ПДМі вже закликають рівнян допомогти здійснити мрії п'ятьом дітям.

Цього разу це шестирічний Іван Петрушкевич з ДЦП, який мріє про іграшку на радіоуправлінні та ортопедичні ходунки.

П’ятирічна Тетяна та дворічний Миколка Момоти – діти з особливими потребами, які хотіли б отримати велосипед і конструктор «Лего».

Ольга Шульга - мріє отримати на Різдво власну флейту. З багатодітної сім'ї, нещодавно втратила маму, дітей виховує батько.

14 річний Денис Дулюк - підлітку потрібен ноутбук для навчання та новий зимовий одяг. Він сирота, його виховує бабуся.

Сім’ї вищезгаданих учасників не можуть собі дозволити здійснити мрію дітей. До прикладу, бабуся шестирічного Іванка Марія Гузенкова розповідає – скільки коштують потрібні хлопчику ходунки:

Івасик дуже хоче ходити. Такі ходунки, які йому потрібні – коштують вже бувші у використанні близько 5 тисяч гривень. А нові набагато дорожчі.

Акція проводиться вже всьоме. Триває традиційно з 19 грудня до 18 січня.

Директор ПДМ Ірина Первушевська  зазначає, що у Рівному за сім років «Добро на Різдво» допомогло здійснили більше 80 дитячих мрій. Приклад беруть і в інших містах України.

Людям пропонують зробити омріяні подарунки дітям, або ж перерахувати кошти на їх придбання.

Гроші перераховуються на рахунок ГО «Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей та підлітків ПДМ», розрахунковий рахунок ЄДРПОУ 22566386 р/р: 2600 5022 6840 01 АТ «АЛЬФА-БАНК» МФО: 300346 за призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Більше про те, як допомогти здійснити мрії дітей, дізнайтеся за телефоном: 098 23 33 549 Назар Степанов; 0979880556 Ганна Аілінчій.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook