Рівненщина змінюється на краще: в області розбудовують сільські амбулаторії (ФОТО)

Цього четверга відкриють уже 14-й медзаклад

Рівненщина тримає високий темп у реалізації проектів з будівництва сільських амбулаторій. Нині в області працює вже 13 нових медичних закладів і на цьому процес не зупиняється, зазначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко:

Ми продовжуємо споруджувати сільські амбулаторії. Загалом запланували будівництво 34 закладів. Є будівництва, де роботи вже активно тривають, а є й такі, що вже на фінішній прямій.

 

До прикладу, у селі Удрицьк Дубровицького району відкриття сучасної амбулаторії заплановано вже у цей четвер, 6 червня. Роботи тривають і Рівненщина змінюється  на краще.

Ще одну амбулаторію нині споруджують у Білій Криниці, що в Рівненському районі, розповідає перший заступник голови ОДА Віталій Ундір:

Будівництво в Білій Криниці триває всього 10 днів. Місце для розташування медзакладу ми обрали більш, аніж зручне – поруч місцевий Будинок культури, школа і житлові будинки.

 

Важливо, аби люди незалежно від місця проживання мали доступні та якісні медичні послуги.

Амбулаторію будують за типовим проектом Мінрегіону. У ній будуть кабінети для прийому лікарів і для профілактичних щеплень, процедурна, маніпуляційна, лабораторія, реєстратура та кімната здоров’я.

У новозбудованому медзакладі працюватимуть три лікарі, які надаватимуть послуги жителям Білої Криниці, Антополя і Глинок.

Між тим, місцеві жителі вже уклали майже 3 тисячі декларацій з лікарями.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook