«Римський штрафбат»: легендарна Клімович за те, щоб «липових інвалідів» відпраляти у Штрафбат

А справжніх – звільняти з прокуратури

Ми нині звикли говорити про прокурорів виключно негативно, але…

Юрій Бутусов представляючи допис Галини Іванівни Клімович, написав про неї так:

Прокурор Галина Клімович розкрила у 90-х кілька банд кілерів, у тому числі банду Мар’янчука, яка вбила поряд 50 людей, і посадила їх у тюрму.

 

Вона не оформлювала собі інвалідність навіть попри туберкульоз, яким захворіла під час допиту.

Нижче допис самої Клімович:

Galina Ivanivna Klimovich

«Понтій Пілат» – в штрафбат!

 

За час своєї роботи в прокуратурі я пережила кілька замахів на своє життя і здоров'я, перенесла туберкульоз, працюючи з важкохворим обвинуваченим, зазнала багатьох переслідувань і втрат, але....не стала інвалідом.

 

Я не знала, що таке вихідні/святкові дні, повноцінна відпустка впродовж багатьох років, перерва на обід, чи, хоча б, п'яти годинний сон на добу!

 

І не стала інвалідом при такому режимі та способі життя...

І не тільки я.

 

Так працювала, здебільшого, вся вмотивована частина старої прокуратури, не *реформованої* всілякими рябошапками - чумаками та тимчасовими міліцейськими «зайдами», які прийшли нищити все живе й професійне в цій потужній структурі.

 

Так, серед нас були різні фахівці і люди, мабуть також були фальшиві інваліди, але щоб так безсоромно та ще й під час війни?!!!

 

Дякуйте тепер Порошенку за «польового» Луценка, при якому з'явилось таке явище як «зарплата в конверті»!

 

Дякуйте неофіту Зеленському, який на уламках зруйнованого винищив саме поняття моральності, виплодивши систему «інвалідів» не тільки у прокуратурі чи МСЕК, а в кожному сегменті держави.

 

Понтій Пілат – вигаданий персонаж, прокуратор Риму, то ж я би створила такий собі «Римський штрафбат», куди б точно відправила прокурорських «інвалідів»...

 

Якщо інвалідність фіктивна – звільнення, суд і змивати соромище кров'ю !

 

Якщо справжня – дякую і на відпочинок, бо велика зарплата і велика пенсія – це занадто.

 

Чекаємо, що скаже РНБОУ, якому, мабуть, окрім моральних інвалідів, зайнятись нічим, і чи спростує тезу Президента про відсутність ворогів всередині України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook