Рецепти літа: Апельсинове варення (+5 ФОТО)

Смачне та корисне варення, яке неодмінно порадує ваші смакові рецептори

Цього літа хочеться якнайбільш збагати традиційні десерти, і апельсинове варення – це саме ті барви, що прикрасять будь-який стіл. Його дуже смачно їсти з тостами, з морозивом або традиційно подавати до чаю. До речі, чай з чебрецем і м’ятою в парі з цим варенням сприятливо діє на горло та голосові зв’язки. До того ж, зараз на ринку Рівного апельсини можна знайти від 15 гривень за кілограм.

Для апельсинового варення нам потрібно:

Апельсини – 9 шт.

Цукор – 1 кг

Вода – 1 склянка

Для початку потрібно ретельно помити апельсини, потім ножем чи терткою з 5-6 апельсинів зняти цедру без білої шкірки.

Всі апельсини почистити від шкірки та звільнити дольки від плівки.

Засипати апельсини цукром та додати води, розмішавши все в кінці.  Після чого варити півтори години на найменшому вогні. З 9 апельсинів вийде трохи більше літра смачного варення.

 

Усім соковитого та вітамінного настрою!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook