Рецепти літа: Апельсинове варення (+5 ФОТО)
Смачне та корисне варення, яке неодмінно порадує ваші смакові рецептори
Цього літа хочеться якнайбільш збагати традиційні десерти, і апельсинове варення – це саме ті барви, що прикрасять будь-який стіл. Його дуже смачно їсти з тостами, з морозивом або традиційно подавати до чаю. До речі, чай з чебрецем і м’ятою в парі з цим варенням сприятливо діє на горло та голосові зв’язки. До того ж, зараз на ринку Рівного апельсини можна знайти від 15 гривень за кілограм.
Для апельсинового варення нам потрібно:
Апельсини – 9 шт.
Цукор – 1 кг
Вода – 1 склянка
Для початку потрібно ретельно помити апельсини, потім ножем чи терткою з 5-6 апельсинів зняти цедру без білої шкірки.
Всі апельсини почистити від шкірки та звільнити дольки від плівки.
Засипати апельсини цукром та додати води, розмішавши все в кінці. Після чого варити півтори години на найменшому вогні. З 9 апельсинів вийде трохи більше літра смачного варення.
Усім соковитого та вітамінного настрою!
Радіо Трек: НОВИНИ