Рецепт глазурі для пасок, яка не тріскається та не осипається (ФОТО)

Скоро Великдень: важливий інгредієнт

Дуже часто глазур на пасках або липне, або тріскається та осипається. Як такому зарадити?

Глазур, приготована за цим рецептом, гарно лягає на пасочки, не тріскається і не осипається.

Глазур для пасок на білках із желатином

Потрібно: 1 білок, 3 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка желатину, 2 ст. ложки води.

Підготувати охололі пасочки, посипки, прикраси. Желатин залити водою, дати набрякнути. Білок збити з цукром до пишної піни.

 

Желатин підігріти до розчинення, влити тонкою цівкою у білок, збити. Швидко нанести на охололі пасочки. Глазур швидко застигає.

Рецепт Людмили Кушнірук

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook