Рецепт глазурі для пасок, яка не тріскається та не осипається (ФОТО)
Скоро Великдень: важливий інгредієнт
Дуже часто глазур на пасках або липне, або тріскається та осипається. Як такому зарадити?
Глазур, приготована за цим рецептом, гарно лягає на пасочки, не тріскається і не осипається.
Глазур для пасок на білках із желатином
Потрібно: 1 білок, 3 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка желатину, 2 ст. ложки води.
Підготувати охололі пасочки, посипки, прикраси. Желатин залити водою, дати набрякнути. Білок збити з цукром до пишної піни.
Желатин підігріти до розчинення, влити тонкою цівкою у білок, збити. Швидко нанести на охололі пасочки. Глазур швидко застигає.
Рецепт Людмили Кушнірук
Радіо Трек: НОВИНИ