Ресторанна страва – капусняк без капусти

Якщо звична страва вже набридла, саме час замінити капусту на інший інгредієнт

Якщо звичний капусняк вже набрид – наважтеся на експеримент. Замініть капусту на щавель, і звичний суп заграє новими барвами. Бульйон можна зварити на курячому філе, а в кінці у страву додати яйце.

Інгредієнти на порцію:

  •  щавель свіжий - 0,132 кг
  •  картопля - 0,150 кг
  •  зелень - 0,60 кг
  •  цибуля - 0,030 кг
  •  олія рослинна - 0,025 кг
  •  яйце куряче - 1 шт.
  •  вода - 0,750 кг
  •  філе курки - 0,060 кг

М'ясо птиці потрібно помити та покласти в каструлю. Залити холодною водою та довести до кипіння. Потім зменшити вогонь до мінімуму, кинути лавровий лист, перець горошком і томити 20 хвилин.

Овочі очистити та нарізати соломкою. Цибулю обсмажити на олії. Додати в готовий проціджений бульйон. Як тільки картопля стане м'якою, ввести подрібнений щавель разом зі стеблами, там більше кислоти.

Посолити, поперчити, вбити яйце і влити тонкою цівкою.

Все, капусняк без капусти – готовий!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook