Ресторанна страва – капусняк без капусти
Якщо звична страва вже набридла, саме час замінити капусту на інший інгредієнт
Якщо звичний капусняк вже набрид – наважтеся на експеримент. Замініть капусту на щавель, і звичний суп заграє новими барвами. Бульйон можна зварити на курячому філе, а в кінці у страву додати яйце.
Інгредієнти на порцію:
- щавель свіжий - 0,132 кг
- картопля - 0,150 кг
- зелень - 0,60 кг
- цибуля - 0,030 кг
- олія рослинна - 0,025 кг
- яйце куряче - 1 шт.
- вода - 0,750 кг
- філе курки - 0,060 кг
М'ясо птиці потрібно помити та покласти в каструлю. Залити холодною водою та довести до кипіння. Потім зменшити вогонь до мінімуму, кинути лавровий лист, перець горошком і томити 20 хвилин.
Овочі очистити та нарізати соломкою. Цибулю обсмажити на олії. Додати в готовий проціджений бульйон. Як тільки картопля стане м'якою, ввести подрібнений щавель разом зі стеблами, там більше кислоти.
Посолити, поперчити, вбити яйце і влити тонкою цівкою.
Все, капусняк без капусти – готовий!
Радіо Трек: НОВИНИ