Речі, які вже час оновити на кухні. Всі про це забувають

Це й питання гігієни та естетики

Кухонні ваги

Передусім час оновити аналогові ваги. Безсумнівно і мірні чаші штука зручна, але сучасні невеликі електронні ваги куди точніший девайс. З ними точно дотримуватися рецептури приготування куди легше.

Найкраще обирати грамові ваги, які вимірюють з точністю до десятої грама, а загалом можуть виміряти до 5 кілограмів. Обирайте ваги, на які може поміститися миска, і при цьому, щоб ви бачили циферблат.

Ножі

З хорошим і гострим ножем приготування їжі перетворюється на задоволення. При цьому немає потреби купувати цілий набір шеф-кухар, вистачить й кількох, але максимально зручних і універсальних.

Пам'ятайте, ножі не люблять посудомийки, їх краще мити вручну. Для підтримки гостроти, ніж треба гострити раз на тиждень.

Обробні дошки

Вічни[ дерев'яних дощок не існує. Оптимально змінювати дошку раз на рік, аби вона не вбирала запаху їжі та бруд після приготування.

Пластикові дошки не краще рішення на щодень. Таку дошку легко пошкодити ножем, і відповідно перенести залишки їжі в подряпини. При цьому вони погано вимиваються навіть у посудомийці.

Джерело: 24 канал  

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook