Речі, які не слід носити дівчатам, що хочуть вийти заміж

Що не радять народні забобони  

Дівчата, які мріють про весілля, часто не здогадуються, чому у них не складається особисте життя.

Втім, якщо вірити народним прикметам, то прикраси та одяг, який носить потенційна наречена, можуть впливати на її долю.

Речі із зображенням якорів і стріл

Стріла здебільшого чоловічий символ, бо пов'язана з полюванням, війною.  Це зображення не асоціюється з жіночністю, любов'ю і сімейним щастям. Тож якщо дівчина носить речі зі стрілами, у неї починають проявлятися чоловічі якості.

Якір символізує борг чоловіка, вірність його переконанням, твердість характеру. М'яким і ніжним жінкам подібні принти ні до чого.

Також якір є оберегом для водіїв, адже він сприяє сприятливій поїздці. Тому такі символи з чоловічою енергетикою відганяють від дівчини потенційних чоловіків.

Прикраси з агатом

Агат оберігає від пристріту і негативної енергії.

Проте незаміжнім дівчатам краще не купувати собі прикраси з цим каменем, бо він може принести невдалі відносини. Прикрасу з агатом можна носити тільки після весілля. Особливо якщо це подарунок другої половинки, він буде зміцнювати шлюбний союз і стане відмінним оберегом для сімейної пари.

Одяг із зображенням лілій

Лілія – це символ чистоти й невинності. Квітку часто використовували у весільних прикрасах, вишивали на постільній білизні. Однак в деяких країнах лілію вважають похоронною квіткою.

Часто цю рослину побоюються дарувати через те, що приписують її негативну енергетику. У слов'янських звичаях букет лілій було заведено дарувати в разі розставання з коханою людиною.

Попри такі суперечливі думки, краще утриматися від одягу із зображенням квітки до заміжжя.

Кільця і браслети у формі змій

Змії символізують зло і підступність. Християни вірять, що ці істоти пов'язані з диявольською силою.

Кільце або браслет такої форми будуть випромінювати негативну енергію і відлякувати від дівчини гідних претендентів на її серце.

Джерело: Укрмедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook