Рецепт швидкої намазки на хліб, яку гості зметуть зі столу за секунди

Гості вже на порозі, а на столі ні закуски?

Рибна намазка на хліб – це смачний, корисний та зручний перекус, який може стати частиною збалансованого харчування та ідеальним додатком на застіллі.

Рецепт дуже простий та не вимагає багато часу або зусиль.

Інгредієнти:

  • 1 б. - консервованої риби (тунець, лосось або сардини);
  • 2 ст. л. - майонезу або грецького йогурту;
  • 1 ст. л. - лимонного соку;
  • 1 ст. л. - зеленої цибулі;
  • 1/2 ч. л. - діжонської гірчиці;
  • Сіль та перець;
  • Хліб.

Подрібніть рибу виделкою. Додайте майонез або грецький йогурт, лимонний сік, нарізану зелену цибулю або петрушку, діжонську гірчицю (за бажанням), сіль та перець.

Ретельно змішайте, поки все не стане рівномірною масою. За потреби додайте улюблені спеції.

Намажте отриману рибну масу на підсмажені скибки хліба і смакуйте.

Джерело: noviydoctor

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook