Рецепт салату з 90-х, який був на піку популярності. Можна готувати кожні вихідні

Ситно і соковито

Кожен пам’ятає салати з дитинства. Тоді мами і бабусі готували різні варіанти бюджетних страв, які виходили дуже смачними. Одним з таких салатів був м’ясний, який з’їдали першим.

І не дивно, адже поєднання інгредієнтів настільки просте і смачне, що відірватися просто неможливо.

Інгредієнти:

  • М’ясо (свинина або яловичина) – 200 г
  • Сіль, лавровий лист, часник, цибулю і запашний перець – на смак
  • Цибуля – 2 шт.
  • Огірки солоні – 2-3 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Молоко – 3-4 ст. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Майонез

Нарізаємо дрібно і обсмажуємо цибулю. Під час смаження додаємо сіль та перець.

Готуємо яєчні млинці: збиваємо вінчиком яйця, додаємо до них молоко, трохи борошна та крохмалю, сіль. У результаті виходить приблизно 4 млинці, які після охолодження нарізаємо смужками.

М’ясо відварюємо до м’якості, додаємо, крім солі, ще й лавровий лист, часник, цибулю і запашний перець. А щоб воно залишалося м’яким, остуджуємо його в тому ж бульйоні, в якому воно варилося. Потім м’ясо нарізаємо соломкою.

Точно так само нарізаємо й солоні огірки. Огірочки потрібно взяти смачні та хрусткі.

З’єднуємо всі інгредієнти в салатнику і заправляємо майонезом, за бажанням додаємо сіль і перець.

Смачного!

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook