Рецепт понеділка: топовий продукт від жорсткого похмілля

Продукти розпаду алкоголю можна нейтралізувати у кислому середовищі

Продукти розпаду алкоголю, які спричиняють похмілля, можна нейтралізувати за допомогою кислого середовища. Найкращий варіант – кумкват. Цей цитрусовий плід містить лимонну кислоту.

Якщо ми вживаємо цей кисленький продукт, то ми поступово знешкоджуємо ацетальдегід, і все. Самопочуття покращується, - пояснив кардіолог.

Лимонну кислоту, звичайно, можна знайти й в лимоні, але з'їсти понад 100 грамів дуже не просто.

Кумкват не настільки кислий, і він на другому місці після лимона за вмістом лимонної кислоти, тому можна з'їсти його досить багато і зняти похмілля.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook