Реанімують печінку: два продукти які конче необхідно включити в раціон

А ще, вони роблять страви нереально смачними

В меню людей які дбають про здоров’я печінки та прагнуть відновити її роботу необхідно включити в раціон часник та артишок. А це, вони роблять страви дуже смачними. 

Артишок – це той продукт, який змушує краще працювати печінку.  Також користь продукту в тому, що він виводить токсини, знижує рівень холестерину, а також має жовчогінну дію.

Артишок принесе користь при холециститі, хронічному гепатиті, атеросклерозі або ожирінні.

Крім цього, треба їсти часник. Але, як і з будь-якими продуктами, тут важливо не зловживати з кількістю.  

Елементи, які містить часник допомагають правильному функціонуванню клітин печінки, розріджують кров.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook