Ранкова пересторога: продукти, з якими не треба пити каву

Актуально для тих, хто не уявляє свого дня без чашки ароматного напою

У світі достатньо прихильників кави, але мало хто з них може пити каву без цукру, молока чи інших домішок.

У каву додають цукор, сиропи, молоко та вершки. Це робить напій калорійним.

Такі додатки роблять напій шкідливим. Каву треба пити без домішок, бажано навіть без цукру.

Якщо постійно вживати каву з молоком, це може призвести до дефіциту кальцію в організмі. Не треба поєднувати каву з продуктами з високим вмістом заліза.

Проблема існує в основному для вегетаріанців, тому що вони вживають тільки рослинні джерела заліза, які добре зв’язуються танінами кави, а також для осіб, які вже мають дефіцит заліза, – пояснює експерт.

В інших випадках вплив кави на засвоєння заліза мінімальний.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря.

Джерело: prostoway 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook