Ранкова пересторога: продукти, з якими не треба пити каву
Актуально для тих, хто не уявляє свого дня без чашки ароматного напою
У світі достатньо прихильників кави, але мало хто з них може пити каву без цукру, молока чи інших домішок.
У каву додають цукор, сиропи, молоко та вершки. Це робить напій калорійним.
Такі додатки роблять напій шкідливим. Каву треба пити без домішок, бажано навіть без цукру.
Якщо постійно вживати каву з молоком, це може призвести до дефіциту кальцію в організмі. Не треба поєднувати каву з продуктами з високим вмістом заліза.
Проблема існує в основному для вегетаріанців, тому що вони вживають тільки рослинні джерела заліза, які добре зв’язуються танінами кави, а також для осіб, які вже мають дефіцит заліза, – пояснює експерт.
В інших випадках вплив кави на засвоєння заліза мінімальний.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря.
Джерело: prostoway
Радіо Трек: НОВИНИ