Де на Рівненщині працюватимуть патрульні з радарами?

Радари «знайдуть» усіх порушників на дорогах області, обіцяють у патрульній поліції

Близько шестисот водіїв, які рухалися з перевищенням швидкості, за минулий тиждень зупинили інспектори на Рівненщині.

Як відомо, період з 8 по 15 жовтня був «попереджувальним».

А вже відсьогодні, 16-го жовтня, поліцейські можуть карати порушників гривнею. Про суми штрафів, а також місця розташування радарів, розповідає речник патрульної поліції області Оксана Юрченко:

Згідно з частиною 1 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше як на 20 км/год – тягне за собою штраф у розмірі 255 гривень. Згідно з частиною 3 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше як на 50 км/год – тягне за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень. Патрульна поліція Рівненської області закликає водіїв бути уважними та не порушувати Правила дорожнього руху.

Нагадаємо, що фіксування швидкості в Рівненській області відбувається на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп та Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів.

До слова, в управління патрульної поліції раніше передали два прилади фіксації швидкості руху «TruCam».  В роботу приладів не може втрутитися людина, пояснювали раніше патрульні. Останні до речі, кажуть, що

за день прилад може «мігрувати» територією області,

тож водії не знатимуть, де саме у цей момент працює спецтехніка.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook