Прикраса будь-якого столу: кабачковий торт (РЕЦЕПТ)

І робити не складно

Пропонуємо рецепт неймовірно смачного кабачкового торта. Він має особливу начинку, яка сподобається всій родині.

А якщо зробити майонез власноруч, то страва буде ще смачнішою та кориснішою.

Інгредієнти:

Кабачки молоді - 600 гр.;

Яйця курячі - 5 шт.;

Борошно пшеничне - 3 ст. л.;

Морква молода - 200 гр.;

Цибуля ріпчаста - 200 гр.;

Помідори - 400 гр.;

Часник - 4 зуб.;

Петрушка - 0,5 пуч.;

Майонез - 4 ст. л.;

Морська сіль;

Перець чорний мелений;

Рослинна олія.

Помийте й натріть кабачки, додайте сіль, перемішайте та залиште на 15 хвилин. Відіжміть сік, додайте яйця, петрушку, вичавлені через прес зубчики часнику, сіль, перець, просіяне борошно та добре перемішайте.

На пательні розігрійте олію та посмажте кабачкові коржі до золотистої скоринки товщиною3 мм.

Очищену цибулю поріжте дрібним кубиком, а моркву натріть на тертці. Спочатку до прозорості обсмажте цибулю, додайте моркву та готуйте 20 хвилин, а в кінці посоліть й поперчіть.

Помідори наріжте кружечками 3 мм товщиною. Змішайте майонез з вичавленим часником.

На блюдо покладіть кабачковий корж, змастіть його майонезом, викладіть рівномірним шаром смажені овочі ¼ частину, кружечки помідорів, майонез та корж. Так зберіть ввесь торт, зверху притрусіть тертим яйцем та декоруйте помідорами й петрушкою.

Поставте готовий кабачковий торт на 2 години в холодильник.

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook