Пряні картопляні човники – страва, смак якої неможливо забути (РЕЦЕПТ)

Неймовірно смачна запечена картопелька

Якщо ви не знаєте, що приготувати на гарнір, пропонуємо спробувати ці човники.

Готуються швидко і без проблем. Крім того, неймовірно смачні та гарні на вигляд.

Інгредієнти:

  • Картопля (середня) — 5 шт.
  • Паприка — 1 ч. л.
  • Коріандр мелений — ½ ч. л.
  • Італійські трави — 1 ч. л.
  • Оливкова олія — 1 ст. л.
  • Сіль і перець — до смаку

 

Приготування:

Картоплю ретельно миємо, нарізаємо на четвертинки, кладемо у миску.

До картоплі додаємо паприку, коріандр, італійські трави, сіль і перець, а також оливкову олію. Перемішуємо та викладаємо на лист для запікання.

Печемо протягом 30-35 хв при температурі 180°C.

 

Подаємо з кетчупом чи іншим соусом, який вам до смаку.

Страву можна прикрасити зеленню.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook