Просто ульотний десерт з полуницею: ідеальний рецепт, який розлітається за 1 хвилину

Можна брати будь-які ягоди

Смачний і легкий десерт з полуниці. Від такого смаколика не відмовиться ніхто. Пропонуємо вам приготувати десерт просто до чаю, або навіть і на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • Борошно - 2,5 ст. л.
  • Яйця - 3 шт
  • Цукор - 120 г
  • Цукор ванільний - 1 п.
  • Полуниця - 250 г
  • Крохмаль – 2 ст.л.
  • Вершки - 180 мл
  • Цукрова пудра - на смак

Збити яйця кімнатної температури до пінки, всипати цукор і збивати до білого кольору.

Борошно попередньо просіяти, додати крохмаль і перемішати. Акуратно додавати порціями борошно і перемішувати лопаткою.

Деко застелити пергаментним папером. Вилити тісто та розрівняти. Духовку розігріти до 200 градусів і випікати 10 хвилин.

Готовий бісквіт накриваємо рушником і загортаємо разом з пергаментом у рулет. Так він має охолонути, щоб зберегти форму.

Готуємо крем. Добре помити полуницю, збити в блендері або порізати маленькими кубиками.

Збийте холодні вершки з цукровою пудрою, щоб вони були щільними.

Бісквітний рулет рясно змастити кремом та полити полуничним пюре або додати шматочки свіжої полуниці.

Зверніть рулет та відправте в холодильник на кілька годин, щоб він просочився.    

Джерело: glavred.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook