Просто ульотний десерт з полуницею: ідеальний рецепт, який розлітається за 1 хвилину
Можна брати будь-які ягоди
Смачний і легкий десерт з полуниці. Від такого смаколика не відмовиться ніхто. Пропонуємо вам приготувати десерт просто до чаю, або навіть і на святковий стіл.
Інгредієнти:
- Борошно - 2,5 ст. л.
- Яйця - 3 шт
- Цукор - 120 г
- Цукор ванільний - 1 п.
- Полуниця - 250 г
- Крохмаль – 2 ст.л.
- Вершки - 180 мл
- Цукрова пудра - на смак
Збити яйця кімнатної температури до пінки, всипати цукор і збивати до білого кольору.
Борошно попередньо просіяти, додати крохмаль і перемішати. Акуратно додавати порціями борошно і перемішувати лопаткою.
Деко застелити пергаментним папером. Вилити тісто та розрівняти. Духовку розігріти до 200 градусів і випікати 10 хвилин.
Готовий бісквіт накриваємо рушником і загортаємо разом з пергаментом у рулет. Так він має охолонути, щоб зберегти форму.
Готуємо крем. Добре помити полуницю, збити в блендері або порізати маленькими кубиками.
Збийте холодні вершки з цукровою пудрою, щоб вони були щільними.
Бісквітний рулет рясно змастити кремом та полити полуничним пюре або додати шматочки свіжої полуниці.
Зверніть рулет та відправте в холодильник на кілька годин, щоб він просочився.
Джерело: glavred.
Радіо Трек: НОВИНИ