Прості та надзвичайно ароматні часникові пиріжки: 20 хв – і готово (РЕЦЕПТ)

Смачне доповнення до звичайних страв – виходить «дешево й сердито»

Ситні, смачні і неймовірно ароматні пиріжки можна приготувати з найпростіших продуктів, які зазвичай знайдуться вдома у кожного. Просто неймовірний аромат пиріжкам надає часник, який додається не шматочками, а збивається разом із яйцями.

Обов'язково спробуйте приготувати ці незвичайні часникові пиріжки – їхній смак, без сумніву, вас приємно здивує

Інгредієнти:

  • борошно – 300 г
  • яйце – 2 шт.
  • часник – 5-6 зубчиків
  • кефір або йогурт – 150 мл
  • сода – 1 ч.л.
  • сіль – 1 ч.л.
  • зелень – до смаку
  • олія – для смаження

Приготування:

З'єднайте яйця і часник й за допомогою занурювального блендера збийте їх до однорідної маси. Додайте кефір або йогурт, соду, сіль та улюблену зелень і добре все перемішайте.

Тоді треба додати борошно і замісити м'яке, пружне тісто, яке не буде прилипати до рук. Присипте його борошном і розкачайте в корж товщиною приблизно 0,7 см.

 

Виріжте з тіста круглі заготовки.

Обсмажуйте коржі на середньому вогні у великій кількості олії – до появи золотистої скоринки.

Часникові пиріжки виходять дуже ароматними і смачними, їх можна їсти як окрему страву, наприклад, зі сметаною чи якоюсь намазкою, або ж використовувати замість хліба.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook