Прості та надзвичайно ароматні часникові пиріжки: 20 хв – і готово (РЕЦЕПТ)
Смачне доповнення до звичайних страв – виходить «дешево й сердито»
Ситні, смачні і неймовірно ароматні пиріжки можна приготувати з найпростіших продуктів, які зазвичай знайдуться вдома у кожного. Просто неймовірний аромат пиріжкам надає часник, який додається не шматочками, а збивається разом із яйцями.
Обов'язково спробуйте приготувати ці незвичайні часникові пиріжки – їхній смак, без сумніву, вас приємно здивує
Інгредієнти:
- борошно – 300 г
- яйце – 2 шт.
- часник – 5-6 зубчиків
- кефір або йогурт – 150 мл
- сода – 1 ч.л.
- сіль – 1 ч.л.
- зелень – до смаку
- олія – для смаження
Приготування:
З'єднайте яйця і часник й за допомогою занурювального блендера збийте їх до однорідної маси. Додайте кефір або йогурт, соду, сіль та улюблену зелень і добре все перемішайте.
Тоді треба додати борошно і замісити м'яке, пружне тісто, яке не буде прилипати до рук. Присипте його борошном і розкачайте в корж товщиною приблизно 0,7 см.
Виріжте з тіста круглі заготовки.
Обсмажуйте коржі на середньому вогні у великій кількості олії – до появи золотистої скоринки.
Часникові пиріжки виходять дуже ароматними і смачними, їх можна їсти як окрему страву, наприклад, зі сметаною чи якоюсь намазкою, або ж використовувати замість хліба.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ