Проста хитрість вбереже ваш бісквіт від опадання: що зробити, щоб був високий торт

Це дуже просто

Господині, які часто печуть торти, знають, що найшвидше готувати бісквітні. Одну порцію випік і за один раз 3-4 коржі є. Щоправда, треба дати час охолонути і настоятися.

Проте, бувають у випікання і проколи. Здавалося б, вийшло ідеальне повітряне тісто, а бісквіт – опав.

Що зробити, щоб вийшов високий бісквіт:

  1. Добре збити окремо білки і жовтки;
  2. Дно форми застелити пергаментом і нічим не змащувати ні дно, ні боки форми;
  3. Перші 15 хвилин випікати при температурі 180 градусів без конвекції і наступні 30 хвилин випікати при температурі 160 градусів;
  4. Перевірити готовність дерев'яною шпажкою;
  5. Не виймати з духовки хвилин 10 після випікання;
  6. Потім перевернути бісквіт у формі і дати у такому вигляді повністю охолонути.
  7. Нарізати можна лише охолоджений бісквіт, який настоявся хоча б кілька годин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook