Продукти, які треба виключити з раціону, щоб уникнути раку. Передусім це два напої

Найбільше шкодять організму перероблені продукти

Чимала кількість досліджень показують, що ризик розвитку раку зростає у тих, хто споживає багато перероблених продуктів. Це тістечка, солоні снеки, готові страви та ковбаси та сосиски.

Дослідження, яке проводили за участі 200 тисяч осіб, показали, що найвищий ризик розвитку раку мали люди, які зловживали соками з пачки та солодкою газованою водою.

При цьому різноманітна альтернатива м'ясу, як то сосиски чи ковбаса на рослинній основі ніяк не позначаються загалом на здоров’ї.

Збільшена жирова маса є причиною багатьох видів раку. Дослідники вивчили 34 різних типи раку та з'ясували, що зв'язок між продуктами з високим ступенем обробки та ризиком розвитку раку зберігаються навіть після коригування низки поведінкових та дієтичних звичок.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook