Продукт, що впливає на причину діабету та ожиріння
Це може суттєво покращити здоров'я
Омега-3 жирні кислоти необхідні всім. Особливо вони потрібні людям, схильним до ожиріння та діабету, і це має наукові підтвердження.
Омега-3, допомагає запобігти нечутливості до інсуліну. А це є причиною діабету, ожиріння та навіть онкології.
Окрім цього, омега-3 кислоти підвищують рівень лептину, а він, як відомо, пригнічує апетит, що, відповідно, може сприяти зниженню ваги. Найбільше омега-3 міститься у морській рибі. Це доведений науковцями факт. Але при купівлі риби потрібно звертати увагу на її походження. У рибі з океану омега-3-ненасичених жирних кислот значно більше, ніж у тій, що вирощена в штучних водоймах.
Постійно підвищений рівень інсуліну призводить до того, що рецептори стають нечутливими. Інсулін намагається «відкрити» – і не може. І омега-3 якраз допомагає подолати цю резистентність, тому ми й говоримо, що омега-3 – морська риба – прямо показана людям із надмірною вагою, людям зі схильністю до діабету, — пояснюють лікарі.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням
Радіо Трек: НОВИНИ