Проблема – Терезам, покращення фінансових справ – Скорпіонам: гороскоп на 27 грудня

А Дів і Тельців чекають цікаві події в особистому житті

ОВНИ

Намагайтеся не брати участі у конфліктах, адже можете виявитися крайніми. Діяти потрібно максимально відкрито, використовуючи лише чесні методи.

ТЕЛЬЦІ

Хороший час для любовних справ. Цього дня ваші стосунки можуть вийти на новий рівень.

БЛИЗНЯТА

Цього дня вам пощастить. Головне - не сидіть на місці і тоді доля дасть шанс реалізувати задумане.

РАКИ

Ви почуватиметеся виснаженими, тому саме час добре відпочити. Зараз несприятливий період для нових романів і зміни діяльності.

ЛЕВИ

Постарайтеся не приймати стратегічно важливих рішень і ні з ким не сваріться. Вам потрібно бути максимально уважними, щоб не припуститися помилки.

ДІВИ

День потішить вас новими знайомствами, а також цікавими подіями в особистому житті. Але не варто одразу ж відкривати своє серце – придивіться до нових знайомих краще.

ТЕРЕЗИ

Ви можете стати заручником якоїсь проблеми. Аби розібратися з нею вам потрібно зібратися з думками та з новими силами взятися за справу.

СКОРПІОНИ

Попри можливі непорозуміння, ви зможете налагодити або зміцнити відносини з оточуючими. Також є шанс покращити своє матеріальне становище. 

СТРІЛЬЦІ

Ви можете опинитися у новій і зовсім незнайомій ситуації.  Вам буде складно зорієнтуватися у потоці інформації та подій, але якщо опануєте себе, то все вдасться.

КОЗОРОГИ

Вам хочеться зробити якомога більше корисного і  у вас буде така можливість. Мало того – ваші близькі залюбки вам допомагатимуть.

ВОДОЛІЇ

Саме час реалізовувати свої ідеї. Не бійтеся зробити щось не так – дійте.

РИБИ

День принесе у ваше життя виключно позитивні емоції. Ви відчуєте себе важливими та потрібними. Захочеться зробити щось корисне і цей порив обов'язково потрібно використовувати.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп