Про долю «Мототреку» у Рівному розказав Хомко

У нашому місті зможуть проводити міжнародні змагання

Рівненський стадіон технічних видів спорту, відомий як «Мототрек», відремонтують. З бюджету Рівного готові виділити потрібну на це суму. Головне, щоб перемовини з власниками, тобто керівництвом Товариству сприяння обороні України (ТСОУ), громадській організації, якій належить «Мототрек», завершилися вдало. На позитивну відповідь очікує міський голова Рівного Володимир Хомко, який пояснив нам ситуацію:

Довгий час ми вели переговори із керівництвом ТСОУ на рівні України і на рівні нашої області. Скажу, що остання зустріч, яка відбулася в моєму кабінеті з керівництвом стадіону, надихає мене на оптимізм, тому що ми нібито знайшли спільну мову.

 

Якщо все буде нормально, то вже згодом ми підпишемо з керівництвом ТСОУ договір про довгострокову оренду стадіону «Мототрек». Очевидно, що ми зможемо відремонтувати і світло, і звук за міські кошти. Таким чином зможемо проводити змагання будь-якого рівня, на що ми, власне кажучи, і розраховуємо.

Таким чином в Рівному зможуть проводити міжнародні змагання. Як пояснив Володимир Хомко, раніше відремонтувати стадіон місто не могло, бо це суперечить бюджетному кодексу. Тобто приватну структуру не можна було фінансувати за кошти платників податків Рівного.

Нагадаємо, «Мототрек» — стадіон технічних видів спорту використовується для проведення спідвейних змагань. Був побудований у 1983 році до 700-річчя Рівного.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook