Про цю круту функцію пралки забуває 95% українців — і даремно

Вона неабияк полегшує життя

Пральна машина стала незамінним помічником кожного українця. Але мало хто вивчає всі функції, які пропонує ця техніка. Йдеться про функцію «Старт/Пауза», яка допомагає зупинити цикл прання до його закінчення, що може знадобитися частіше, ніж ви думаєте.

  • Наприклад, якщо вам потрібно дозавантажити білизну до пральної машини, якщо ви зрозуміли, що забули це зробити, або витягнути річ з барабана.
  • Також інколи потрібно зупинити цикл прання, щоб змінити програму чи тривалість процесу, виставити іншу температуру, додати більше мийного засобу.

Буває таке, що функція «Старт/Пауза» не активується. Таке може трапитися, якщо барабан обертається, в ньому вже набралося багато води чи температура води вища за 60 градусів. Не варто панікувати. Більшість виробників потурбувалися про це і додали режим «Зливання».

Загалом функція «Старт/Пауза» дуже корисна. Звичайно, щоб правильно активувати її, потрібно спочатку вивчити інструкцію до техніки. Адже тут все залежить від виробника і навіть конкретної моделі.

Зазвичай, для її активації потрібно натиснути на кнопку «Старт/Пауза», потримати її 3-5 секунд, поки не загориться лампочка.

 

Завжди чекайте на остаточну зупинку машини.

Тепер ви можете відчинити дверцята і дозавантажити білизну, додати у лоток більше мийного засобу, змінити режим прання тощо.

Після цього просто знову натискаєте на «Старт», щоб запустити процес прання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook