«Присвятив себе захисту країни»: У Рівному попрощаються з молодим Героєм

Вічна пам’ять і слава Захиснику!

Завтра, 19 серпня, на майдані Незалежності попрощаються із 23-річним Героєм Дмитром Веремчуком.

Прощання відбудеться о 10:00. Чин похорону здійснять у Свято-Покровському кафедральному соборі, поховають Захисника на кладовищі Нове, – повідомили у Рівнераді.

Дмитро Веремчук закінчив Рівненський ліцей №26, після чого обрав службу у Збройних силах України.

Вітчим Героя Микола розповів:

Я військовий, з 2014 року пішов добровільно в Збройні сили України. Дуже хотів, аби Дмитро після школи вступив до інституту, отримав освіту, але він вирішив інакше. У 2018 році слідом за мною підписав контракт із ЗСУ. Відтоді присвятив себе захисту країни.

Відразу ж після початку повномасштабного вторгнення Захисник був готовий стати на захист сімʼї – дружини Дарини та пʼятирічної донечки.

Дмитро ніс службу на Запорізькому напрямку, а згодом їхню бригаду перекинули на Лиман Донецької області. Йому все давалося легко, він почував себе на своєму місці, впевнено. Добрий, спокійний, врівноважений Дмитро ніколи не ховався за спинами інших, навпаки міг іти першим у вихід або й замість когось…» , – поділився вітчим.

На жаль, 8 серпня під час бойового завдання на Донеччині Герой отримав поранення. Медики кілька днів намагалися врятувати Героя, але 12 серпня старший солдат помер у лікарні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook