Приречені на карколомний успіх: людям з цими іменами судилося підкорювати вершини

Вони з легкістю підкорять світ

Віктор 

Власник цього імені звик перемагати по життю, адже його ім'я так і перекладається з латинської – «переможець». Впертий та впевнений у собі Віктор завжди ставить перед собою сміливі цілі та наполегливо досягає їх. 

Вікторія 

Власниця цього імені не терпить невдач, а тому докладе максимум зусиль, аби досягти успіху. Недарма ім'я Вікторія у перекладі з латинської означає «перемога». 

Микита 

Це ім'я у перекладі з грецької означає «переможець» і повністю виправдовує свого власника. Чесний та прямолінійний Микита звик всього досягати сам. Цей чоловік ніколи не опускає руки, хай би що не сталося в його житті. 

Вероніка

Вероніка і Ніка мають міцний внутрішній стрижень, який допомагає їм досягти фантастичного успіху. Ім'я Вероніка у перекладі з грецької означає «переможна», а Ніка – «перемога». Ці жінки завжди активні та енергійні, а тому мають величезні здобутки по життю.

Микола 

Ініціативний та життєрадісний власник цього імені здатний досягти неймовірного успіху у будь-якій сфері. Недарма ім'я Микола у перекладі з грецької означає «переможець народів». Цього чоловіка можна назвати справжнім трудоголіком, адже він ладен працювати день і ніч, аби тільки стати успішним та фінансово незалежним.

Володимир 

Ім'я Володимир у перекладі означає «той, хто володіє світом». Цей чоловік справді може підкорити світ, адже коли знаходить справу усього свого життя, то сумлінно працює та удосконалюється. Зрештою, до нього приходить довгоочікуваний успіх.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook