Через міськраду знов хочуть протягнути повернення премій топчиновникам, - Кульчинська

Продовження історії про 180%: «Якщо чесно, слів бракує...»

Тут відкрилося, що через міськраду влада пробує непомітно протягнути повернення премій для низки топчиновників. І більшість не помітила, але…

Депутат Галина Кульчинська розгледіла казуїстику, за якою ховається стара історія «Про головне – про надбавки». Подаємо далі її сьогоднішній ФБ-допис:

Чесно – на голову не налазить! Як люди кажуть: ви їх в двері – вони в вікно.

 

Тепер про «вікно» по порядку. Пам'ятаєте скандальну історію з преміюванням чиновників міста у воєнний час? Впевнена, пам'ятають всі ці 180%.

 

Після цього сесія Рівнеради прийняла рішення, яким скасувала дозвіл міському голові під час воєнного стану преміювати своїх підлеглих, а саме: «секретаря міської ради, заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету, директорів департаментів, начальників управлінь у складі департаментів, начальників самостійних управлінь, служб та їхніх заступників».

 

І що ви думаєте – не пройшло і два місяці, а на найближчу сесію Рівнеради уже готовий проект рішення, яким пропонується депутатам скасувати своє попереднє рішення про відміну премій на період воєнного стану.

 

Зверніть увагу: в новому проекті рішення пунктом 1.2 пропонується відмінити в попередньому рішенні пункт 2. А порівняльна таблиця в графі «попередня редакція» номером 2 чітко виписує, що саме пропонують відмінити.

 

Нагадую – заробітні плати, премії, їхні розміри, відсотки, надбавки і інші фінансові виплати міським чиновникам це наші з вами кошти, це наші податки – це те, що називається міський бюджет. І розпоряджається ним депутатський корпус Рівнеради, який і обрали самі рівняни.

 

Сподіваюсь, що на найближчій сесії депутати не проголосують за це рішення. Бо, якщо раптом хтось забув – в країні війна і особливі умови воєнного стану. Але, якщо чесно, слів бракує...

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook