Правило для прибирання 20/10: Чому цей метод найкращий для тих, хто постійно не має часу

Це спростить роботу

У світі набирає популярності правило для прибирання 20/10. Воно підходить для тих, кому ніколи не вистачає часу на хатні справи.

Якщо ви не любите прибирати чи постійно відчуваєте брак часу, тоді цей метод саме для вас.

Що таке правило для прибирання 20/10?

Якщо регулярно не прибирати у помешканні, то з часом з'являється справжній безлад. Тоді знайти у хаосі необхідні речі стає непростим завданням.

Метод прибирання 20/10 – це особливий підхід до наведення порядку, коли людина присвячує 20 хвилин прибиранню, а 10 хвилин робить заслужену перерву.

Головна ідея такого методу полягає в тому, щоб зайнятися під час цієї 10-хвилинної перерви чимось заспокійливим, приємним, що допоможе надихнути на прибирання та вплине на самопочуття. Ви навіть уявити собі не можете, як багато всього можна встигнути зробити за 20 хвилин, якщо знаєш, що після цього на тебе чекає відпочинок.

Багато людей ставлять перед собою надто великі цілі, намагаючись поприбирати все за один раз. І під час прибирання їх не покидають думки, скільки часу це займе чи коли вони закінчать цей неприємний процес. Якщо ставити невеликі цілі, їх буде легше досягти.

Такого методу дуже легко дотримуватися, а ще він швидко і просто налаштовується.

Для такого способу прибирання вам знадобиться:

  • органайзери для зберігання;
  • великі контейнери;
  • коробка для пожертв (якщо ви збираєтеся влаштувати генеральне прибирання);
  • мішки для сміття;
  • таймер.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook