Працюють уночі, впускають забагато відвідувачів: скільки кафе-порушників виявили на Рівненщині

Заклади громадського харчування перевіряє поліція та Держпродспоживслужба

Власники закладів громадського харчування скаржилися, що вони потерпають від збитків через тривалий карантин. Тож керівництво області дозволило їм відновити роботу. Але права ігнорувати обмеження ніхто не давав, каже заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

З його слів, упродовж липня поліція області склала 8 протоколів про порушення:

- Це 4 протоколи за порушення часу роботи (у постанові Кабміну визначено, що закладам дозволено працювати лише до 23 години),

 

1 протокол за перевищення кількості відвідувачів (у протоколі обласної комісії ТЕБ та НС ідеться, що у закладі має бути заповнено не більше 50% місць),

 

3 протоколи склали за інші порушення: обслуговування людей у приміщеннях закладу, у тому числі, без захисних засобів.

Спеціалісти Держпродспоживслужби в Рівненській області з 18 червня по 22 липня також перевірили 929 закладів. З них на 190 суб’єктів склали відповідні протоколи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook