«Позаштатні радники не мають повноважень коментувати від імені Головнокомандувача ЗСУ»: Залужний звільнив радницю Мартинюк

Вона заявила, що краще померти героєм, ніж від того, що тебе зіб'є машина

Головком ЗСУ Валерій Залужний звільнив свою позаштатну радницю Аллу Мартинюк, яка викликала скандал заявою про те, що родичі мобілізованих не мають впадати в істерику, оскільки все одно «всі помруть».

«Позаштатні помічники не мали повноважень публічно коментувати будь-які питання від імені Головнокомандувача Збройних Сил України, а сказане ними є виключно їхньою власною думкою»,  – написав Валерій Залужний.

Залужний також наголосив, що від 28 грудня 2023 року у нього немає помічників-консультантів на громадських засадах.

Скандал із Аллою Мартинюк

Алла Мартинюк в інтерв'ю заявила, що родичам мобілізованих не потрібно впадати в «істерію», адже «все одно всі ми помремо». І тому, за її словами, краще померти героєм, ніж від того, що тебе зіб'є машина.

За це на неї вилилось чимало хейту від українців.

Також вона знову наголосила, що «ми всі не вічні, адже в країні війна», і тому краще померти на фронті, ніж від автомобільної аварії.

Хто така Алла Мартинюк

Алла Мартинюк - українська актриса, екс-солістка групи «Слівкі». У 2014 році вона відмовилася від роботи в Росії і стала волонтером в Україні. Зараз Мартинюк - позаштатна радниця головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook