Поруч Азов – простір кухарів, що об’єднує серця та працює на благо України (ФОТО)
Як приєднатися до кращих
«Поруч Азов» це більше, ніж професійна платформа кухарів України..
Спільнота виникла як відповідь на потребу об’єднати фахівців, які не лише розвивають професію, а й відчувають відповідальність допомагати країні, а саме захисникам 1-го корпусу НГУ «Азов».
Мета та ключові напрями діяльності
Головна мета Поруч Азов — об’єднати активних кухарів України, єднати молодь та бійців, та працювати на благо підрозділу.
Засновником спільноти є Алекс Якутов – Випускник італійської кулінарної школи IFSE (Italian Food Style Education), Турин, а також телеведучий «Новий Канал», відомий за проектами «Пекельна Кухня», «На ножах».Амбасадорами є відомі й поважні шеф-кухарі України, які готують у топ-ресторанах та інших закладах.
Простір працює у кількох напрямках, а саме:
- освіта і підвищення кваліфікації;
- регіональний розвиток;
- підтримка військових і ветеранів;
- соціальні ініціативи, а також організація подій, що формують професійну спільноту.
Хто може долучитися до цієї спільноти?
Учасником Поруч Азов може стати кухар, кондитер, студент кулінарного напряму або будь-хто, хто працює у сфері гастрономії та прагне бути частиною української професійної спільноти.
Важливі не титули, а бажання діяти, розвиватися та бути поруч із країною у складний час.
Як подати заявку на участь?
На офіційному сайті Простору доступна форма реєстрації. Можна подати заявку як учасник спільноти або як регіональний представник, якщо є готовність брати активнішу роль у розвитку Поруч Азов у своєму місті чи області.
Якщо станете нашим учасником простору, ви зможете отримати доступ до освітніх програм, майстер-класів, лекцій, регіональних зустрічей та стажувань.
Важливою частиною є обмін досвідом, участь у спільних кулінарних проєктах і ініціативах розділу «Благо», спрямованих на допомогу армії та суспільству.
Також учасники Поруч Азов отримуватимуть можливість організовувати курси, майстер-класи та лекції за участі українських і міжнародних фахівців, співпрацювати зі світовими кулінарними школами та проводити регіональні івенти.
Окремий фокус — проєкти на підтримку військових і ветеранів.
Регіональний розвиток і статус регіонального шефа
Простір активно розбудовує регіональні команди по всій Україні. Регіональний шеф — це представник Поруч Азов у своєму регіоні, який бере участь у стратегічних рішеннях, має пріоритет у міжнародних і освітніх програмах, отримує підтримку команди для реалізації власних ініціатив та представляє регіон на національному рівні, і ви також можете ним стати за наявності потрібного досвіду.
Як зв’язатися з командою Поруч Азов?
Для співпраці та партнерств на сайті доступна форма зворотного зв’язку, а також офіційні контакти та реквізити на сайті poruchazov.org .
Команда відкрита до нових ідей, ініціатив і людей, які хочуть бути поруч і діяти разом.
Приєднуйтесь до нас, де ви зможете зростати професійно і на благо України!
Радіо Трек: НОВИНИ