Популярний в Україні продукт щодня повільно нас вбиває

Тому що провокує збільшення холестерину у крові

Попри те, що більшість людей чули про небезпеку вживання червоного м’яса щодня, все одно продовжують його споживати.  Червоне м'ясо підвищує рівень холестерину у крові.

Спеціалісти рекомендують зменшити споживання червоного м'яса, або й відмовитися від нього взагалі, йдеться у виданні Eat This, Not That.

- У ньому міститься насичений жир. Якщо вживати ці жири в надмірній кількості, виросте рівень холестерину в крові. Це підвищує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, - розповіла Про це розповіла професор дієтології Гавайського університету Цзінань Банна.

Вона радить зробити ставку на рибу, замість чергового соковитого стейка.

Науковці порахували, що щоденне споживання 100 грамів червоного м’яса підвищує ризик раку товстого кишківника на 17%.

При цьому поки наука не може дати відповідь, яка кількість м’яса є абсолютно безпечною.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook