Помідори «По-польськи»! Пошкодуєте, якщо закриєте лише одну порцію
Страва стане вашим фаворитом
Помідори по-польськи – це дуже смачні мариновані овочі, які будь-якої пори року прикрасять стіл та порадують гурманів. Рецепт дуже простий, а результат перевершує всі очікування.
Часник, цибуля та зелень дають неповторний смак та аромат, пише gospodynka.
Інгредієнти:
- Помідори – довільна кількість
- Цибуля ріпчаста — довільна кількість
- Петрушка – довільна кількість
- Кріп – довільна кількість
- Часник – довільна кількість
Маринад:
- Вода – 1 л
- Цукор – 3 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Олія – по 1 ст. л. на кожну півлітрову банку
- Оцет – по 1 ст. л. на кожну півлітрову банку
Часник чистимо і пропускаємо через прес для часнику.
Змішуємо із дрібно порізаною зеленню.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Помідори нарізаємо великими шматками.
Вкладаємо у півлітрові банки всього потрохи: цибулю, часник, помідори, знову цибулі і часник.
У киплячу воду додаємо сіль та цукор, розчиняємо, потім киплячим маринадом заливаємо помідори.
У кожну банку кладемо по столовій ложці оцту та олії без запаху.
Накриваємо банки кришками й укладаємо в каструлю. Стерилізуємо по 5 хвилин із моменту закипання води в каструлі.
Закручуємо банки й обгортаємо їх товстим покривалом до повного охолодження.
Радіо Трек: НОВИНИ