Помідори «По-польськи»! Пошкодуєте, якщо закриєте лише одну порцію

Страва стане вашим фаворитом

Помідори по-польськи – це дуже смачні мариновані овочі, які будь-якої пори року прикрасять стіл та порадують гурманів. Рецепт дуже простий, а результат перевершує всі очікування.

Часник, цибуля та зелень дають неповторний смак та аромат, пише gospodynka.

Інгредієнти:

  • Помідори – довільна кількість
  • Цибуля ріпчаста — довільна кількість
  • Петрушка – довільна кількість
  • Кріп – довільна кількість
  • Часник – довільна кількість

Маринад:

  • Вода – 1 л
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Олія – по 1 ст. л. на кожну півлітрову банку
  • Оцет – по 1 ст. л. на кожну півлітрову банку

Часник чистимо і пропускаємо через прес для часнику.
Змішуємо із дрібно порізаною зеленню.

Цибулю нарізаємо півкільцями.

Помідори нарізаємо великими шматками.

Вкладаємо у півлітрові банки всього потрохи: цибулю, часник, помідори, знову цибулі і часник.

У киплячу воду додаємо сіль та цукор, розчиняємо, потім киплячим маринадом заливаємо помідори.

У кожну банку кладемо по столовій ложці оцту та олії без запаху.

Накриваємо банки кришками й укладаємо в каструлю. Стерилізуємо по 5 хвилин із моменту закипання води в каструлі.

Закручуємо банки й обгортаємо їх товстим покривалом до повного охолодження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook