Помер той класний герой з Іспанії, який надзвичайно весело сміявся (ВІДЕО)

Хуан Хоя Борха – кого з нас не веселив його сміх?

Іспанське місто Севілья. Саме тут 28 квітня в помер Хуан Хоя Борха – комік, який мав прізвисько El Risitas («Реготун», «Веселун») і який набув широкої слави, дякуючи образу героя, який гучно сміється. Образу, який став міжнародним мемом

За повідомленнями місцевих ЗМІ, Борха помер у лікарні від рецидиву хвороби серцево-судинної системи. Йому було 65 років.

Госпіталізували коміка ще восени минулого року, через ускладнення йому довелося ампутувати ногу.

На іспанському телебаченні Борха вперше з'явився іще близько 20 років тому, проте лише приблизно у 2014-му на запис однієї зі старих програм з його участю стали звертати увагу інтернет-користувачі.

У тій передачі він розповідав про свій кумедний досвід роботи помічником на кухні. Та головне – не стільки сама суть історії, скільки емоції, якими вона супроводжувалася.

Борха настільки весело й заразливо сміявся, що фрагмент телевізійного шоу потроху став набирати вірусну популярність в мережі.

Зрештою це відео (ви можете переглянути його вище) стало основою для тисяч мемів – користувачі накладали на нього власні титри з розповідями, які підходили б під емоції Борхи.

Чимало з цих відео – як і оригінал – отримали мільйони переглядів на Youtube та інших платформах.

 

У 2021 році інтернет-користувачі зібрали для Борхи 14 тисяч євро – після того, як дізналися про його проблеми.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook