Полуничне варення з цитрусовими нотками (РЕЦЕПТ)
Його можна готувати до чаю невеликими порціями
Приготуйте запашне, духмяне полуничне варення, яке ніколи не набридає.
Інгредієнти:
• 1 кг - полуниці,
• 0,5 - лайма,
• 500 г - цукру,
• 30 г - яблучного пектину.
Ягоди перебрати, промити і відокремити хвостики. Великі ягоди розрізати навпіл, а дрібні залишити ціленькими. З лайма вичавити сік.
Помістити полуницю в широку каструлю, засипати цукром, пектином і додати сік лайма. На середньому вогні довести до кипіння і варити полуничне варення не більше ніж 5 хвилин. Таке полуничне варення не зберігатиметься довго, тому рецепт не вимагає стерилізації.
Перелийте полуничне варення у скляні креманки і дайте охолонути при кімнатній температурі.
Прикрасити листком м'яти і подавати полуничне варення до чаю, млинців, або просто у вигляді десерту.
Смачного!
Джерело - lady.tochka.net
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ