Полуничне варення з цитрусовими нотками (РЕЦЕПТ)

Його можна готувати до чаю невеликими порціями

Приготуйте запашне, духмяне полуничне варення, яке ніколи не набридає.

Інгредієнти:

• 1 кг - полуниці,

• 0,5 - лайма,

• 500 г - цукру,

• 30 г - яблучного пектину.

Ягоди перебрати, промити і відокремити хвостики. Великі ягоди розрізати навпіл, а дрібні залишити ціленькими. З лайма вичавити сік.

Помістити полуницю в широку каструлю, засипати цукром, пектином і додати сік лайма. На середньому вогні довести до кипіння і варити полуничне варення не більше ніж 5 хвилин. Таке полуничне варення не зберігатиметься довго, тому рецепт не вимагає стерилізації. 
Перелийте полуничне варення у скляні креманки і дайте охолонути при кімнатній температурі.

Прикрасити листком м'яти і подавати полуничне варення до чаю, млинців, або просто у вигляді десерту.

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook