Показали тіло хлопчика, якого обстріляли з дробовика (ФОТО 18+)

Його чекає тривале лікування

З'явилися нові подробиці про розстріл з дробовика дітей в Тернополі.

Нагадаємо, дітей розстріляли на шкільному стадіоні, там була гірка для катання на санках. 11-річний Максим прикрив собою молодшу ​​сестричку. Внаслідок обстрілу з тіла підлітка вийняли понад 40 металевих дробин.

Про це ми писали тут:

У Тернополі невідомі розстріляли підлітка: понад 40 поранень (ФОТО)

Правоохоронці встановили, що стріляв чоловік з будинку, вікна якого виходили якраз на гірку. У нього виявили зброю, яку забрали на експертизу.

Фото ілюстративне

У мікрорайоні, де сталася стрілянина, люди налякані. Скаржаться, що поліція проводить розслідування за статтею "хуліганство". Бояться дітей випускати гуляти, тому що власник рушниці, з якого, ймовірно, і стріляли, наразі вдома. Власник квартири, де поліція знайшла рушницю, журналістам двері не відчинив.

Сусіди кажуть, що чоловік недавно придбав це житло. Мовчазний і не конфліктний.

"Ні з ким справи не мав, тільки собі гуляв з собачкою. Дуже спокійний", - розповів сусід.

Місцеві бояться, що чоловік уникне покарання. Зараз біля квартири підозрюваного стрілка чергують поліцейські. Власник рушниці в стрільбі по дітях не зізнається. Але вже в понеділок будуть результати експертизи. Правоохоронці не виключають, що кримінальне провадження за фактом нападу на дітей перекваліфікують в іншу статтю.

До слова, того дня поранення отримав і 8-річний хлопчик. Дробини витягнули у нього з обличчя. Його лікують медики Тернополя, а от Максима терміново вночі госпіталізували до Києва. 

Батько хлопця розповів, що син у задовільному стані.

"Стан середньої важкості. А далі будемо бачити, що до чого і як.

 

Ну бачите, хлопець сильний - все буде окей. Все буде добре. Спасибі також усім за все", - прокоментував батько потерпілого Ярослав Капустяник.

Ось як виглядає тіло хлопця. Окрім м'яких тканин дробини потрапили і у внутрішні органи.

Джерело, фото - te.20minut.ua

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook