Похмільний суп: страва, яку після гучного застілля зацінять всі (РЕЦЕПТ)
Легкий і дуже помічний для виснаженого алкоголем організму супчик
Новорічно-різдвяні застілля люблять всі, а от похміллю, яке приходить на наступний ранок, точно ніхто не радий
Записуйте рецепт
Інгредієнти:
- курячий бульйон – 2 л
- курячі потрухи (сердечка, печінка, шлуночки) – 0,5 кг
- вермішель – 100 г
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- лавровий лист – 1-2 шт.
- сіль, чорний перець – до смаку
- олія
Приготування:
Курячі потрухи ретельно миємо, видаляємо плівку і нарізаємо невеликими шматочками.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками, а моркву – соломкою. Пасеруємо моркву з цибулею на олії.
Бульйон доводимо до кипіння, вводимо підготовлені шлуночки і варимо 10 хв. Тоді додаємо сердечка та овочеве пасерування і варимо ще 10 хв, після чого додаємо печінку, лавровий лист і тримаємо на вогні ще близько 10 хв.
Солити й перчити суп варто за 5 хв до повної готовності, тоді ж всипаємо вермішель.
До слова, замість вермішелі можна взяти локшину, рис або булгур.
Джерело: ТСН
Радіо Трек: НОВИНИ