Похмільний суп: страва, яку після гучного застілля зацінять всі (РЕЦЕПТ)

Легкий і дуже помічний для виснаженого алкоголем організму супчик

Новорічно-різдвяні застілля люблять всі, а от похміллю, яке приходить на наступний ранок, точно ніхто не радий Покращити загальний стан організму допоможе свіжий бульйончик, солянка чи наш особливий «Похмільний суп»

Записуйте рецепт

Інгредієнти:

  • курячий бульйон – 2 л
  • курячі потрухи (сердечка, печінка, шлуночки) – 0,5 кг
  • вермішель – 100 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • лавровий лист – 1-2 шт.
  • сіль, чорний перець – до смаку
  • олія

Приготування:

Курячі потрухи ретельно миємо, видаляємо плівку і нарізаємо невеликими шматочками.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками, а моркву – соломкою. Пасеруємо моркву з цибулею на олії.

Бульйон доводимо до кипіння, вводимо підготовлені шлуночки і варимо 10 хв. Тоді додаємо сердечка та овочеве пасерування і варимо ще 10 хв, після чого додаємо печінку, лавровий лист і тримаємо на вогні ще близько 10 хв.

Солити й перчити суп варто за 5 хв до повної готовності, тоді ж всипаємо вермішель.

До слова, замість вермішелі можна взяти локшину, рис або булгур.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook