Подвійна бадьорість: продукти, з якими кава стає ще смачнішою 

Ранковий ритуал, що підіймати настрій на цілий день 

Існує п'ять продуктів, які відмінно гармонують із кавою, розкриваючи її смак. Так, цей підбадьорливий напій стане ще смачнішим і кориснішим, якщо вживати його з гірким шоколадом, морозивом, випічкою, сиром та фруктами.

Шматок гіркого шоколаду з кавою буде доречний у будь-якій ситуації — не лише за сніданком удома, а й під час ділової зустрічі. Але шоколад треба обирати щонайменше з вмістом 72% какао. Така терпка насолода відмінно поєднується з легкою гіркуватістю кави і точно дозволить підбадьоритися.

Що стосується морозива, то краще вибирати ласощі, у складі яких лише натуральні інгредієнти. У цьому випадку напій набуде унікального вершкового смаку, а також не нашкодить здоров'ю та фігурі.

Випічка теж безпрограшний варіант. Мафіни, брауні, круасани відмінно доповнять ранкову каву і не приведуть до набору зайвої ваги, якщо грамотно включити їх до раціону.

Сир та фрукти теж чудово поєднуються кавою, якщо зробити правильний вибір. Фахівці рекомендують віддавати перевагу сирам з легкою горіховою ноткою, а із фруктів відмінно підійдуть абрикоси, персики, банани.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook