Подробиці ДТП біля «САТУРНУ» у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

За кермом «Renault» була жінка

Як відомо сьогодні в Рівному сталося достатньо дивне ДТП, в якому, напевно тепер довго шукатимуть хто кого не пропустив.

Ось яку інформацію подає про цю подію служба Порятунку (ДСНС)

06 серпня о 09:36 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Проспекту Мира та Набережної обласного центру, трапилася дорожньо-транспортна пригода  за участю двох легкових автомобілів: «LADA» та «Renault». 

За вказаною адресою було направлено чергове відділення бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. 

По прибуттю на місце виклику рятувальниками було встановлено, що з-під капоту «Renault», йде дим, що свідчило про коротке замикання у двигуні, також з-під машини на проїжджу частину дороги вилилися паливо-мастильні матеріали.

Тому, щоб запобігти можливому загоранню, вогнеборці від’єднали клеми від акумулятора та змили паливо з дороги (це добре показано на відео вище - ред.).

Внаслідок ДТП постраждала жінка-водії з «Renault», її каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до лікувального закладу.

На місці пригоди працювали патрульні поліцейські, що  забезпечували охорону місця пригоди та регулювали рух автотранспорту даної ділянки дороги.

Від ДСНС працювало дві одиниці техніки та 7 рятувальників. Усі обставини ДТП встановлюються. 

Рівнянка Наталія Комарова у коменнтарі під першим матеріалом нашої редакції напиала

Наталія Комарова

 

Аварія сталася між 9.30---10.00.

 

Я за 5-10хв.(знаходилася біля моста з тролейбусами) дійшла до місця, звідки почула дуже потужні два удара, навіть зграйка голубів злетіла у повітря, то на місці аварії вже були і поліція, і МЧС, і швидка.

Ці фото зроблені значно пізніше, навіть прибрали залишки від автомобіля, що ближче до світлофора, звісно і МЧС, і швидка вже від'їхали

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook