Подарунок для Терезів і фінансова удача Стрільців: гороскоп на 7 грудня

ОВНИ

Забудьте про те, що ви «повинні» робити й займіться тим, що вам хочеться. Цього дня ви можете це собі дозволити. День призначений для відпочинку та відновлення сил. У першу чергу, душевних.

ТЕЛЬЦІ

Шукайте в очах близьких розуміння, а не захоплення. Коли знайдете, будете знати до кого слід звернутися за допомогою у разі потреби. Цього дня у вас є можливість зрозуміти хто є хто.

БЛИЗНЮКИ

Доведіть до логічного завершення усі справи в собистому житті. Це найкращий день для того, щоб поставити красиву крапку у кінці декількох шляхів і зосередитися на одному. На комусь одному.

РАКИ

Ви будете дуже енергійними. У вас буде потреба робити все максимально швидко й досягати потрібного результату у максимально стислі терміни. Не женіться - краще поспішати повільно...

ЛЕВИ

Не варто обіцяти коханій людині величезних благ. Колись обіцянку доведеться виконувати, а настрій на той час може змінитися. Ви ж не хочете мати зайвих проблем і ображати вашу половинку?

ДІВИ

Будьте готовими до того, що перед вами постануть труднощі етичного характеру. Можливо, заради близької людини вам доведеться поступитися своїми принципами та переконаннями. Або ж, навпаки, зробити вибір на їхню користь, але на шкоду любові.

ТЕРЕЗИ

Ви можете отримати приємний подарунок. Хороший день, щоб і самому себе трошки побалувати або добре відпочити.

СКОРПІОНИ

Як би вам не подобалося керувати, ви повинні розуміти, що цього дня відповідальність буде коштувати вам величезних сил і душевного спокою.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня можете без докорів сумління пливти за течією. Все складатиметься добре. Вас чекає несподівана удача у фінансових справах.

КОЗЕРОГИ

Вам доведеться зіштовхнутися з проблемою постійної наявності глядача. Звичайно, важко жити під пильним наглядом, але цього дня доведеться.

ВОДОЛІЇ

Ви трохи попліткуєте. Причому, з задоволенням.

РИБИ

Друзі підкажуть вам якусь цікаву думку. Вам залишається тільки правильно її почути й негайно втілити в життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп