Подача, як у ресторані: Святкові брускети з сиром і хамоном за 250 грн
Вистачить на велику компанію
Бутерброди на святковому столі - це класика. Їх швидко готувати, вони гарно і яскраво виглядають, і їх завжди швидко з'їдають.
А якщо їх оформити, як канапки, які подають у ресторані, то гості взагалі зметуть їх миттєво.
Приготуйте брускети з сиром і хамоном і вони стануть родзинкою свята.
Інгредієнти:
- Багет - 1 шт (30 грн)
- Вершковий сир - 1 упаковка (75-100 грн)
- Хамон - 1 упаковка вагою 80-100 г (100 грн)
Приготування брускет займе мінімум часу. Багет обирайте з кращих, щоб було багато дірочок у його структурі. Наріжте багет на скибочки товщиною близько 1 см і підсмажте на сухій сковороді або на грилі.
Покрийте шматочки багета сиром, його не шкодуйте, так буде смачніше.
Потім на сир викладіть шматочки закону або прошуто. Він продається вже тонко нарізаним.
Якщо є рукола чи базилік, покладіть зверху на брускету, вийде ще красивіше.
Ну, а раптом у вас є бальзамічний соус, то додайте і його. Він надасть брускеті пікантності.
Сир вершковий можна замінити на сир із пліснявою. Його треба буде просто виделкою розподілити по скибці багета.
Теж вийде смачно!
Таким чином за орієнтовно 250 грн у вас вийде близько 20 брускет.
Радіо Трек: НОВИНИ